APP "Aguas Movil Clientes"

Accedix a les teues factures i consum, rep i configura notificacions, localitza l'oficina més propera, comunica una avaria o fes-nos arribar la lectura del teu comptador des de qualsevol lloc. Tots els nostres servicis en la teua mà.

EMIVASA APP "Aguas Movil Clientes"

Amb la nostra APP Mobile no hauràs de desplaçar-te fins a les nostres oficines ni estar pendent dels nostres horaris. Podràs accedir a la teua factura o descarregar-te'n qualsevol de les emeses en els últims 5 anys, conèixer de forma immediata les teues notificacions i rebre avisos davant la possibilitat d'un cabal elevat (en les zones en les quals hi haja telelectura). Sense sorpreses. 

A més, podràs activar un altre tipus de notificacions com la de possibles afeccions programades en el servici, conèixer el teu historial de consums o de lectures facturades, o saber, en llocs amb telelectura, l'historial de lectures setmanals.

Descarregat la APP "Aguas Movil Clientes"

Pots descarregar gratuïtament la APP "Aguas Movil Clientes" a la teua tenda IOS o GOOGLE PLAY.

Col·labora amb EMIVASA

A través de la nostra APP Mobile ens pots fer arribar les teues suggerències per a la millora del servici, comunicar-nos una possible incidència o, inclús, si vols treballar amb nosaltres, pots fer-nos arribar el teu currículum.

A més, el sistema posa a la disposició del client un mapa d'oficines que t'ajudarà a trobar la més propera perquè pugues contactar amb nosaltres mitjançant qualsevol de les fórmules que et proposem.

Seguint la política mediambiental de reducció de l'ús de paper, et recomanem que tries la factura electrònica. Sols hauràs de sol·licitar-nos-ho a través de l'APP Mobile.