Estratègia

EMIVASA, empresa líder en la gestió del subministrament d'aigua i el proveïment domiciliari d'aigua potable a la ciutat de València, té entre les seues prioritats oferir sempre el millor servici als seus clients i millorar les seues tècniques i processos dia a dia.

Amb aquest fi, EMIVASA desenvolupa la cultura de la millora contínua, no sols per a protegir el Medi Ambient sinó per a assegurar la maximització dels processos en el si de tota l'empresa amb l'objectiu de fer un món més sostenible per a les presents i les futures generacions.

Cal destacar que aquesta cura i la millora de la competitivitat sota la filosofia de millora contínua comença en els processos, i s'hi concreta en pautes d'actuació.

Per tot açò, EMIVASA aposta per professionals amb coneixements cientificotècnics que permeten la posada en marxa d'activitats d'investigació i desenvolupament per a buscar solucions innovadores als principals problemes que es presenten i promovent avenç tecnològic competitiu basat en el coneixement.

L'estratègia de R+D+i d'EMIVASA es basa en:

  • El desenvolupament de noves tecnologies per a promoure la sostenibilitat dels servicis prestats.
  • La creació d'aliances tecnològiques amb els principals organismes de recerca de l'entorn.
  • L'aprofitament de les capacitats del personal de l'Organització.
  • La cooperació amb els principals agents sectorials, així com amb les administracions client.
  • El foment i la promoció d'iniciatives per al desenvolupament tecnològic del sector.