Perfil del contractant

Vol ser proveïdor d'EMIVASA?

EMIVASA disposa d'un servici de registre i classificació de proveïdors. Aquest registre disposa de dos nivells: Nivell I Bàsic per a aquells proveïdors amb productes i/o servicis bàsics, i un Nivell II Registre Repro per a aquells proveïdors els productes i/o servicis dels quals poden ser crítics per a la nostra organització.

El proveïdor, quan estiga registrat, haurà d'actualitzar les seues  dades cada vegada que presente alguna modificació i/o amb caràcter anual, a través del següent enllaç. Modificació/actualització de dades.

Les passes per al registre són les següents:

1.- Abans d'accedir a l'enllaç que li permetrà  complimentar el qüestionari, llegisca atentament les següents instruccions, cosa que li permetrà agilitzar el registre.

  1. a) El procés d'alta com a mínim li demanarà annexar una còpia escanejada del CIF, del certificat bancari i del model censal (model 036).
  2. b) Adjuntem l'enllaç amb el model de qüestionari del registre bàsic perquè coneguen per endavant la informació necessària que cal complimentar. 

2.- Accedir al Registre de Proveïdors i complimentar qüestionari.

3.- Si el producte i/o servici és considerat com Nivell I Bàsic, el proveïdor quedarà registrat.

4.- Si el producte i/o servici és considerat com Nivell II Registre REPRO, Achilles es posara en contact amb el proveïdor per a iniciar els  tràmits de registre estés, que culminarà amb la classificació del proveïdor en EMIVASA.