Història

EMIVASA és una empresa mixta creada per l' Ajuntament de València i Global Omnium per a gestionar el servici públic de subministrament d'aigua i el proveïment domiciliari d'aigua potable a la ciutat de València. Global Omnium aporta el 80 per cent del capital i l'Ajuntament el 20 per cent que en  resta.

Amb Global Omnium, EMIVASA disposa de l'experiència acumulada de més de un segle en la gestió de l'aigua potable per a proporcionar un bé de primera necessitat en les millors condicions.  En aquesta tasca treballa l'Ajuntament de València, que vetlla perquè tots els ciutadans tinguen garantida la prestació d'aquest bé bàsic i fonamental.

EMIVASA forma part de Global Omnium, una organització empresarial amb més de 125 anys d'història dedicada a la prestació de servicis públics l'activitat de la qual se centra en la gestió del Cicle Integral de l'Aigua ja que gestiona la totalitat d'aspectes relacionats amb la captació, tractament i distribució d'aigua potable. Tant és així que desenvolupa línies de negoci complementàries per a optimitzar els recursos hídrics (proveïment i sanejament, gestió de clavegueram, depuració d'aigües residuals, desnitrificació o gestió de regadiu).

L'objectiu d'EMIVASA és oferir el millor servici i respectar sempre els màxims paràmetres de qualitat i cura del medi ambient, i alhora contribuir al desenvolupament de l'entorn en les millors condicions de respecte social.