APP "Aguas Movil Clientes"

Accedix a les teues factures i al teu consum, rep i configura notificacions, localitza l'oficina més propera, comunica una avaria o fes-nos arribar la lectura del teu comptador des de qualsevol lloc. Tots els nostres servicis a la teua mà.

Amb la nostra APP Mobile no hauràs de desplaçar-te fins a les nostres oficines ni estar pendent dels nostres horaris. Podràs accedir a la teua factura o descarregar-te qualsevol de les emeses en els últims 5 anys, conéixer de forma immediata les teues notificacions i rebre avisos davant la possibilitat d'un cabal elevat (en les zones en les quals hi haja telelectura). Sense sorpreses.

A més, podràs activar un altre tipus de notificacions com la de possibles afeccions programades en el servici, conéixer el teu historial de consums o de lectures facturades, o saber, en llocs amb telelectura, l'historial de lectures setmanals.

Descarregat la APP "Aguas Movil Clientes"

Pots descarregar gratuïtament la APP "Aguas Movil Clientes" a la teua tenda IOS o GOOGLE PLAY.

Col·labora amb nosaltres

A través de les nostres APP Mobile ens pots fer arribar els teus suggeriments per a la millora del servici, comunicar-nos una possible incidència o, fins i tot, si vols treballar amb nosaltres, pots fer-nos arribar el teu currículum.

A més, el sistema posa a la disposició del client un mapa d'oficines que t'ajudarà a trobar la més pròpera perquè pugues contactar amb nosaltres a través de qualsevol de les fórmules que et proposem.

Som una empresa viva, en continu moviment, per això t'oferim la possibilitat de conéixer les nostres novetats a través de l'APP Mobile o rebre els nostres consells per a utilitzar l'aigua d'una forma eficient. Per això, seguint la política mediambiental de reducció de l'ús de paper, et recomanem que tries la factura electrònica. Només hauràs de sol·licitar-nos-ho a través de l'APP Mobile.